ЕКСКУРСІЯ - ПОДОРОЖ

Мабуть, кожна людина задумується весь час над такими речами: мало кохала, мало подорожувала... І ось 22 травня бібліотекарі абонементу організували незвичайну  подорож, подорож стежками кохання, присвячену  220 річчю від Дня народження Оноре де Бальзака,  до літературно-меморіального музею, який знаходиться  у Верхівні Ружинського району. Учасниками екскурсії були: танцювальний  клуб "RETRO" університет людей поважного віку та бібліотекарі ЦБС.
Це була захоплююча, цікава подорож пам’ятними місцями Верхівнянської садиби, яка є унікальною пам'яткою історії, архітектури та садово-паркової культури кінця XVIII - початку XIX ст., яка занесена до Державного реєстру національного культурного надбання. Досвідчені екскурсоводи провели екскурсію по музею Оноре де Бальзака, який було відкрито у приміщенні Верхівнянської філії Житомирського агротехнічного коледжу, пройшлися по парку "стежками кохання", доторкнулися до історичного каштану, якому більше 200 років.
На кінець екскурсії всіх чекав несподіваний сюрприз, який підготували учасники танцювального клубу "RETRO" та бібліотекарі. Це був міні-концерт та міні-вистава із історії кохання Оноре де Бальзака до своєї "північної зорі".
Всі учасники поверталися до рідного Житомира із романтичним піднесеним настроєм від подорожі у минуле справжнього кохання. 



 




Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Книжкова виставка "Добровольці - воїни світла"

Хай буде дитинство щасливим усіх дітей світу!