Новинки літератури

      Міні - енциклопедія - це книги розподілені за темами: комахи, метелики, дерева, природа. Це книги, у яких просто та зрозуміло розповідається про наш світ. В книгах зібрано велику кількість ілюстрацій та корисної інформації. Книги будуть цікаві дітям від двох років.
А ви знали, що метелик - шовкопряд створює кокон зі справжнього шовку? Що бабки мільйони років тому були розміром з великого птаха. Що яскраве забарвлення жука- сонечка призначене для відлякування птахів? Обирайте "Міні енциклопедію" та дізнавайтеся ще більше цікавого.
    






    За допомогою цього довідника ви зможете розпізнати 50 найвідоміших видів денних і нічних метеликів.Ви дізнаєтеся про їхні основні ознаки та спосіб життя.Для широкого кола читачів.



    Оскільки далеко не кожен вміє безпомилково відрізнити в’яз і граб, наприклад.Та і серед хвойних дерев легко заблукати в "трьох соснах". Тому, шанувальники природи  рідного краю, поспішайте доповнити власну бібліотеку цим корисним виданням. 


   Ви думаєте, ващому синові чи доньці ще рано знайомитися з енциклопедіями? Якщо малюкові вже виповнилося 2 роки  - саме час! Книга допоможе дитині отримати загальне уявлення про ліс та його мешканців. Розглядайте разом картинки, вивчайте нові слова та дізнайтесь багато нового.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Книжкова виставка "Добровольці - воїни світла"

Хай буде дитинство щасливим усіх дітей світу!