Книга - скринька цікавих моментів

"Людина, для якої книжка уже в дитинстві стала такою необхідною, як скрипка для музиканта, як пензель для художника, ніколи не відчує себе обділеною, збіднілою, спустошеною" - говорив В.Сухомлинський. Ми пропонуємо добірку  книжок, в яких криються дійсно цікаві, повчальні моменти.


Рубінова книга казок
Ласкаво просимо до чарівного світу казок! Це веселі, мудрі, повчальні історії, на яких виросло не одне покоління дітей.
Супер круті догралися (А.Сульберг)
Чи так легко бути суперкрутими і популярними?.. Книга розповідає про взаємовідносини сучасних школярів та їх протиріччя, шляхи вирішення підліткових проблем.
Кіра і таємниця бублика (Бодо Шефер)
Несподівані перешкоди, які виникають на шляху до мети, не так легко подолати - адже для цього потрібно знати сім правил життя...
Крадійка книжок (Маркус Зузак)
Ця історія про маленьку дівчинку, яка в страшні роки Другої світової війни навчилась читати за посібником гробаря, збагнула силу Слів і, втративши все інше, вижила - завдяки лише цій силі.
Вересові меди (Н.Гуменюк)
Нічого не буває в житті просто так, без задуму Божого: і щира дружба, і кохання, війна, і правда про своє таємниче народження й коротке, але пронизливе щастя...
Ожинова зима (С.Джіо)
Двом жінкам випало побачити незвичне природне явище - снігову хуртовину в травні. Обидві сповнені ніжної материнської любові та горя від розлуки з рідними дітьми.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Книжкова виставка "Добровольці - воїни світла"

Хай буде дитинство щасливим усіх дітей світу!